Palvelut

Mitä tarjoan

Vuokravälitys

Asuinhuoneistojen vuokravälitys

Yritykseni HelmiElma tarjoaa vuokrahuoneistojen välitystä Kokkolan alueella toimiville asuntosijoittajille. Olen laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä (LVV) vuodelta 2020. Kokemusta vuokravälityksestä on kuitenkin kertynyt jo muutaman vuoden ennen LVV-pätevyyden saamistakin työskennellessäni myyntisihteerinä ja vuokravälittäjänä paikallisessa, kunnioitetussa kiinteistövälitysliikkeessä.

Minusta saat pirteän ja tomeran välittäjän. Kunnioitan asiakkaideni yksityisyyttä, ja ymmärrän että kyseessä on asiakkaan iso taloudellinen sijoitus. Minulle on tärkeää löytää asunnollesi hyvä vuokralainen, joka kohtelee asuntoasi kuin omaansa. Jokaista vuokralaisehdokasta haastatellaan, ja luottotiedot luonnollisesti tarkistetaan.

Sihteeripalvelu

Täsmäisku tarvittaviin tehtäviin!

HelmiElman kautta saat sihteerin täsmäiskuin!

Onko toimistossasi läjä tekemättömiä tehtäviä, jotka jäävät tuottavan työsi alle, ja eivät tahdo löytää tekijäänsä? Ehkä kotonasi piironginlaatikkoon piilotetut paperit kaipaavat järjestelyä? Haaveiletko, että sinulla olisi sihteeri, joka tekisi nämä aikaa vievät työt puolestasi, mutta et kuitenkaan halua palkata kokoaikaista työntekijää hommaan? Minä voin auttaa!

Voin tulla tekemään täsmäiskuja tekemättömille toimistotöille, jotta sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi näissä ”taustahommissa”. Voin myös toimia englanninkielen tulkkina, tai tulla vaikka mapittamaan ne kertyneet paperiläjät!

Minusta on moneksi, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan tilanne tarpeesi mukaan!