Elisa Högland

Kuka olen

Olen Elisa, HelmiElman perustaja, vuokravälittäjä, ja kotoisin Kokkolasta. Perheeseeni kuuluu aviomies, teinipoika, sekä kaksi kissaa ja yksi Siperian Husky.

Koulutukseltani olen BBA, eli Bachelor of Business Administration (suom. tradenomi). BBA-koulutus tapahtui kokonaan englannin kielellä, ja tarjosi minulle mahtavan tilaisuuden opiskella vaihdossa Odensessa, Tanskassa! Tanskan kieli ei kyllä jäänyt takataskuun, mutta kivaa oli! Ennen ammattikorkeakoulua opiskelin itseni taloushallinnon merkonomiksi Kokkolan kauppaopistossa. LVV-pätevyyden opiskelin vuonna 2020, koska halusin työni taakse virallisen nimikkeen, joka osoittaisi pätevyyteni. Halusin myös osoittaa itselleni, että olisin kyvykäs palaamaan koulunpenkille (vaikkakin ihan itsenäisesti kotoa käsin) ja opiskella kyseisen pätevyyden! Tässä kyllä auttoi jo aiempi työkokemukseni vuokravälittäjänä. 

Työurani vaikuttaisi painottuvan toimistotyön puolelle, vaikka olen nähnyt myös kauniita öisiä maisemia aamupostia jakaessani, ja päivittäistavaratalon varastokin on tullut tutuksi. Mahtuupa historiaani myös hikinen ja iloinen pätkä Zumba® Fitness ohjaamista!

Tällä hetkellä olen päivätöissä, missä toimin talousassistenttina. HelmiElman perustin syksyllä 2022 sivutyökseni, koska en millään halunnut antaa hyvän osaamiseni mennä hukkaan, vaan halusin hyödyntää sen olemassaoloa.